Най-големите плюсове са, че ви спестяваме време и пари. Можем да предложим по-добра цена, защото продаваме един и същ план на къща на много клиенти. Спестявате време, защото не е нужно да преминавате през целия процес на проектиране от самото начало - идейни проекти, проучвания, концепции.  
Ние предоставяме всички наши планове за къщи по имейл в PDF файл, който трябва само да разпечатате в съответния формат на листа - А4, А3 или А2.
Нашите планове за къщи включват цялата информация, от която се нуждае вашият местен архитект/строител, за да приспособи плана на къщата към изискванията на вашия район и да построи къщата. Прочетете още
Вие и/или избраният от вас местен архитект/строител имате пълна свобода да променяте плановете на къщата по ваше желание. Това можем да извършим и ние, не се колебайте да изискате оферта.
По-голямата част от работата е свършена от нас - подробен архитектурен проект. Вашият местен архитект/строител може да използва нашите планове за къща, за да създаде/поръча проект Конструкции, както и проекти по инженерните специалности (ако са необходими) - канализация, водоснабдяване, вентилация, електричество, отопление/охлаждане.
Архитектурните проекти, които предлагаме са абсолютно съобразени и отговарят на действащите в страната ни закони (ЗУТ), наредби и разпоредби за застрояване, наредби за съдържание на архитектурните проекти, за екология и енергийна ефективност, които са общовалидни за цялата територия. На местно ниво трябва да се съобразят специфичните изисквания при строителство (свлачище, паметник на културата), ако има такива, застроителните показатели на зоната (дадени във визата или ПУП), особености на региона като геология (носимоспособност на почвата, свлачища), температурни амплитуди, инсолация, натоварване от вятър и сняг и изисквания за земетресение.
Дигитален (цифров) формат на чертеж, който може да се принтира. За одобряване на проекта и издаване на строително разрешение в общинската администрация ще трябва да предадете проекта в 2 бр. папки и на цифров носител - PDF формат.
Ние изпращаме нашите планове на къщи в PDF формат по имейл. Без разходи за доставка.
Първата възможност е, да се свържете с нас и да обсъдим какво можем да направим за вас и с какво да ви съдействаме. При всички положения ние, като автори на архитектурния проект и специалисти с над 30 г. опит, ще можем да ви дадем най-добрата оферта. Ако по някаква причина не можем да работим заедно по-нататък (отдалеченост на региона и др.) можете да се свържете с местен доверен вам архитект с проектантска правоспособност, който да ви консултира и да поеме задълженията и отговорностите по организиране на процеса до реализиране на обекта.
Ние сме пионери в предлагането на готови архитектурни проекти на българския онлайн пазар и засега единствени. За разлика от чуждестранните онлайн магазини, нашите проекти са оразмерени и надписани на български и не се налага да ги превеждате. Освен това всички наши архитектурни проекти за къщи, както и всички други обекти предлагани тук, са съобразени с българското законодателство. Можете да сте 100% сигурни, че вашите местни архитекти/строители могат да използват нашите планове за къщи.