GP – Архитектурен магазин предлага професионално изработени подробни архитектурни чертежи и визуализации на различни строителни обекти, които да послужат като предпроектни проучвания, за изготвяне задание за проектиране, концептуален, идеен или окончателен проект в помощ на крайни клиенти, строители или студенти по архитектура.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Какви са плюсовете на готовия архитектурен проект?

Най-големите предимства са, че ви спестяваме време и пари. Можем да предложим по-добра цена, защото разчитаме на по-голямо количество продажби. Спестявате време, защото не е нужно да преминавате през целия процес на проектиране от самото начало – идейни проекти, проучвания, концепции.

Можете да изберете и наемете местен конструктор, който да извършва контрол по време на строителството.

Ние сме пионери в предлагането на готови архитектурни проекти на българския онлайн пазар и засега единствени. За разлика от чуждестранните онлайн магазини, нашите проекти са оразмерени и надписани на български и не се налага да ги превеждате. Освен това всички наши архитектурни проекти за къщи, както и всички други обекти предлагани тук, са съобразени с българското законодателство. Можете да сте 100% сигурни, че вашите местни архитекти/строители могат да използват нашите планове за да построят вашия дом (обект).

Проектите са изготвени от архитекти с пълна проектантска правоспособност и над 30 г. стаж в проектирането на жилищни (еднофамилни и многофамилни), обществени и промишлени сгради, градоустройствени планове и интериори.

Вижте още…